צור קשר: info@r-c.co.il  |  טלפון 08-9495555
icon facebok icon instgram icon shopping icon youtube small  :stay connected

מרק אפונה, ברוקולי ומאש

מרכיבים:

  • 1 כוס אפונה יבשה מושרת במים 8 שעות (אפשר גם להנביט אם רוצים)
  • 1 כוס מאש מונבט
  • שורש סלרי קצוץ
  • עלי מנגולד
  • 2 גבעולי ברוקולי – טחונים בבלנדר עם מים – על מנת ליצור אינדולים, תרכובת חשובה שלא רגישה לחום ולא להרתחה
  • מעט כורכום
  • מעט כמון
  • מלח ים הימלאיה
  • פלפל שחור

 

אופן ההכנה:

למלא את הסיר במים ולבשל כשעה וחצי ולסיום, לטחון בבלנדר ידני ולהגיש.

המלצה שלי – להעשרת מרקם המרק, הוסיפו שמנת סויה לבישול.

 

בתאבון!