צור קשר: info@r-c.co.il  |  טלפון 08-9495555
icon facebok icon instgram icon shopping icon youtube small  :stay connected

מרק אבוקדו קר לימי הקיץ החמים

מאת:

דיוויס רונית, נטורופתית ומטפלת ברפואה משלימה ומנכ"לית "ספא רפאל סנטר" רחובות

 

מרכיבים:

  • אבוקדו
  • קישוא
  • מלפפון
  • בצל ירוק
  • מיץ מחצי לימון
  • שן שום
  • 1/2 כוס אגוזי קשיו – מומלץ מאוד להשרות למשך 6 שעות  - ולייבשם
  • מלח ופלפל לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

  1. טוחנים את אגוזי הקשיו (יבשים) עד שנוצר מרקם אחיד קרמי
  2. להכניס את כל המרכיבים ואת הקשיו הטחון למעבד מזון ומערבלים עד שמגיעים למרקם חלק = מרק
  3. אם זה סמיך מידי אפשר להוסיף מים
  4. אפשר לקשט עם פטרוזיליה קצוצה

 

 

בתאבון!