מרכיבים: 1 כוס אפונה יבשה מושרת במים 8 שעות (אפשר גם להנביט אם רוצים) 1 כוס מאש מונבט שורש סלרי קצוץ עלי מנגולד 2 גבעולי ברוקולי – טחונים בבלנדר עם מים – על מנת ליצור אינדולים, תרכובת חשובה שלא רגישה לחום ולא להרתחה מעט כורכום מעט כמון מלח ים הימלאיה פלפל שחור אופן ההכנה:למלא את הסיר במים ולבשל כשעה וחצי ולסיום, לטחון בבלנדר ידני ולהגיש.המלצה שלי – להעשרת מרקם המרק, הוסיפו שמנת סויה לבישול. בתאבון!טיפולים נוספים שעשויים לעניין אותך עשרת הדיברות שלי איך עוברים את ארוחות החג בשלום? מרק אבוקדו קר לימי הקיץ החמים