
חברי מועדון נהנים יותר! 20% הנחה על מגוון טיפולים הצטרפו עכשיו
המתכון:
אופן ההכנה
מכניסים את השקדים למערבל מזון עד שמתקבל מרקם גרגירי גס (תשוו את זה לפתיתי פתי בר), לא לטחון יותר מדי על מנת שהשקדים לא יתחממו ויתחמצנו. להוסיף את אבקת הקקאו לערבב חצי דקה, הוסיפו את הדבש, התמרים ותמצית הווניל עד שמתקבלת עיסה אחידה, מה שנשאר לגלגל לכדורים לצפות בפתיתי קוקוס או אפשר בשברי פיסטוק או אבקת קקאו, אפשר לשים במקפיא וכל פעם להוציא.