מרכיבים: 3 זוקיני ירוקים 1 שורש סלרי 1 זר אספרגוס 4 יח' עלי סלרי (חלקים פנימיים) 1 ק"ג ברוקולי 1/2 ק"ג תרד 1/2 עלי מנגולד (עלים בלבד) ליטר ציר עוף ליטר ציר ירקות הוראות הכנה: בסיר מרתיחים את המצרכים. אחר כך מבשלים כ-20 דקות. מסננים את הנוזל, טוחנים את הירקות, מחזירים לסיר מתבלים ומבשלים עוד כ-10 דקות. מגישים בקערה עם כף שמנת חמוצה, שומשום קלוי מלמעלה ושמן זית. טיפולים נוספים שעשויים לעניין אותך עשרת הדיברות שלי איך עוברים את ארוחות החג בשלום? מרק אבוקדו קר לימי הקיץ החמים