מרכיבים: אבוקדו קישוא מלפפון בצל ירוק מיץ מחצי לימון שן שום 1/2 כוס אגוזי קשיו – מומלץ מאוד להשרות למשך 6 שעות - ולייבשם מלח ופלפל לפי הטעם אופן ההכנה: טוחנים את אגוזי הקשיו (יבשים) עד שנוצר מרקם אחיד קרמי להכניס את כל המרכיבים ואת הקשיו הטחון למעבד מזון ומערבלים עד שמגיעים למרקם חלק = מרק אם זה סמיך מידי אפשר להוסיף מים אפשר לקשט עם פטרוזיליה קצוצה בתאבון! טיפולים נוספים שעשויים לעניין אותך עשרת הדיברות שלי איך עוברים את ארוחות החג בשלום? מרק ירקות ירוקים